ND 839

Objectbeveiliging

Daadkrachtig in beveiliging

Objectbeveiliging

Foto's TNS zondag 17-2-2013 063
In kantoorpanden en bedrijfsgebouwen komen grote aantallen mensen. Wanneer u uw organisatie wilt beveiligen tegen interne- of externe risico’s wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele aanwezigheid in uw bedrijf. Top Nederland Security staat 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. De beveiligers weten wat er moet gebeuren als er zich een onveilige situatie voordoet en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw wensen en specifieke situatie

 • Open- en sluitrondes

  opensluitAls aanvulling binnen diverse diensten, kunt u ons inschakelen als sleutelhouder. De surveillant / beveiliger kan dan ook de binnenkant van uw pand of object inspecteren, het alarm eventueel resetten of bij calamiteiten brandweer, politie en andere hulpdiensten snel toegang verschaffen tot uw bedrijf. Daarnaast is het ook mogelijk om de autorisatie te beperken tot bepaalde ruimtes of bepaalde tijdstippen.

 • Portiers- en receptiediensten

  DSC_0072Met receptiediensten van Top Nederland Security zorgt u voor een klantvriendelijke en veilige ontvangst. U wilt dat uw klanten op de juiste wijze te woord worden gestaan.
  Onze receptionisten ontvangen gasten, nemen telefoon aan en verzorgen toegangscontrole, doen administratieve taken en grijpen in bij calamiteiten. Ook kunnen zij uw gebouw openen en een open- en sluitronde uitvoeren.

 • Toegangscontrole

  slagboomEen eerste indruk zegt alles, ook bij binnenkomst van een gebouw. Tegelijkertijd geven we invulling aan uw veiligheidsprotocol en entreebeleid. Op deze manier voelen bezoekers zich welkom en krijgt de veiligheid in het belang van de organisatie alle aandacht.

  Toegangscontrole heeft natuurlijk vele vormen. Uitgebreide controle op personen en goederen, maar ook het naleven van een toegangscontrolesysteem vanuit een loge.

 • Havenbeveiliging

  HavenbeveiligingSpeciaal voor havenbedrijven biedt Top Nederland Security diensten gericht op het voldoen aan de ISPS-code.
  De Nederlandse havens zijn onmisbaar voor onze economie. Dat maakt ze ook tot doelwit van allerlei vormen van criminaliteit, waaronder drugs- en mensensmokkel, diefstal of terroristische aanslagen. Beveiliging is hier bij uitstek een kwestie van strakke afspraken, strenge controles en betrouwbaar personeel. Onze gecertificeerde havenbeveiligers ondersteunen op ieder risicogebied. Afhankelijk van uw vraag bieden wij diensten als transport- en bezoekersbegeleiding, controle van in- en uitgaande bezoekers en goederen. Ook kleinere werven en jachthavens hebben baat bij een gecontroleerde en daadkrachtige beveiliging.

 • Neem contact met ons op

  Heeft u interesse of nog vragen over onze diensten? Gebruik dan het onderstaande formulier om met ons contact op te nemen.

  Uw naam *

  Uw email *

  Onderwerp

  Uw bericht