ND 839

Elektronische beveiliging

Daadkrachtig in beveiliging

Elektronische beveiliging

De stijgende lijn in technische ontwikkelingen zijn in de afgelopen jaren extreem gegroeid. Elektronische beveiliging is één van deze technische ontwikkelingen. Top Nederland Security geeft u de mogelijkheid om uw object te beveiligen voor een optimaal veilig gevoel. Op deze manier kunnen wij een poging tot of een inbraak vroegtijdig signaleren.

 • Service en onderhoud van alle beveiligingssystemen

  monteur 092Voor onderhoud en storingen kan Top Nederland Security een serviceonderhoud contract aanbieden. Hiervoor bent u niet verplicht. Maar let op ! Wanneer uw systeem is opgeleverd met een borgcertificaat, zal de geldigheid van het systeem komen te vervallen wanneer u het jaarlijkse onderhoud niet laat verrichten.

 • Camerabeveiliging

  Een belangrijk onderdeel van camerabeveiliging zijn de camera’s die gedetailleerde beeldinformatie leveren. Voor een effectieve bewaking van uw bedrijf of woning vereist een camerasysteem 24 uur per dag, 7 dagen per week goed te functioneren. Op deze wijze wordt het systeem een succesvolle oplossing voor het tegengaan van vandalisme of inbraak. • Monitoring (Camerabewaking)

  top8Monitoring geschiedt vanaf de toezichtcentrale, ingericht met ontvanger en beeldschermen waarop uw camerabeelden worden weergegeven. Dit bewakingssysteem is zodanig gemaakt dat er alleen beelden worden weergegeven waarop een beweging wordt waargenomen, zogenaamde pop-ups. Zo maken we van iedere camera een virtuele bewaker. De beelden worden bekeken en beoordeeld. Zodra er een verdachte situatie is zal de surveillant geïnformeerd worden over de situatie. Dit kan een surveillant zijn, maar ook gelijktijdig de politie of contactpersoon. Op deze wijze voorkomen we veel problemen door in een vroeg stadium te kunnen ingrijpen.

 • Inbraaksysteem

  Een inbraakinstallatiesysteem is een preventief middel voor woonhuizen of bedrijfspanden. Het systeem is bedoeld om u een veilig gevoel te geven en inbraken tegen te gaan. Daarnaast worden voor sommige bedrijven alarmsystemen door verzekeringsmaatschappijen verplicht gesteld. Doordat alle beveiligingssystemen anders zijn, kan Top Nederland Security verschillende producten en/of mogelijkheden op maat aanbieden voor u woonhuis of bedrijfspand.

 • Omtrekbeveiliging

  Omtrekbeveiliging is een beveiligingssysteem dat bestaat uit trildetectie en magneetcontacten. De trillingen die een inbreker veroorzaakt bij zijn poging een raam of deur te forceren worden direct gesignaleerd. Naast een snelle detectie van een inbreker biedt dit systeem het voordeel dat u en uw huisdier zich vrij kunnen bewegen in de woning terwijl het alarminstallatiesysteem is ingeschakeld. Omtrekbeveiliging biedt u comfort en veiligheid.Neem contact met ons op

Heeft u interesse of nog vragen over onze diensten? Gebruik dan het onderstaande formulier om met ons contact op te nemen.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht