ND 839

Algemeen

Daadkrachtig in beveiliging

Top Nederland Security weer beveiliger bij 40 jarig jubileum Van Dongen &De Roo

donge foto 3

Expediteur Van Dongen en De Roo viert dit jaar het 40 jarige jubileum. Opgericht in 1977 geldt  Van Donge & De Roo als de nummer 1 expediteur van Rotterdam en draagt het logistieke concern jaarlijks zorg voor het vervoer van een half miljoen containers wereldwijd.

Jaarlijks wordt er een evenement georganiseerd waarbij Top Nederland Security de beveiliging verzorgt.

Tijdens dit bedrijfsfeest worden nationale en internationale contacten, zakelijke partners en relaties worden uitgenodigd om gezamenlijk en ontspannen met elkaar te genieten van het geboden entertainment.

donge foto 2

Dit jaar werd groot ingezet door optredens van diverse artiesten. Top Nederland Security werd verzocht het beveiligingsplan te maken, de avond in goede banen te leiden en de (parkeer)overlast te beperken.

Afsluitend met een prachtig vuurwerk kijkt het personeel en overige genodigden ongetwijfeld terug op een uitstekend georganiseerd feest waarin met alles rekening was gehouden. Top Nederland Security is trots dat ze gevraagd is hier deel aan te nemen en dat de avond feestelijke en volgens plan is verlopen.