ND 839

Algemeen

Daadkrachtig in beveiliging

Preventieve aanwezigheid Top Nederland Security tegen CV-roof.

Top Nederland Security wordt ingezet voor uiteenlopende werkzaamheden. In een aantal gevallen wordt op een confronterende wijze duidelijk hoe een routine-diefstal  grote gevolgen kan hebben. Alle betrokken partijen hebben hierin, gelukkig, snel en direct kunnen handelen om erger te voorkomen. Een goed voorbeeld van de mogelijke effecten van diefstal.

Nieuwsbericht  en foto via Rijnmond Nieuws:

Dieven hebben zondag voor urenlange overlast gezorgd in Rotterdam-Spangen. Ze roofden een cv-ketel uit een woning aan het Staringplein, met een gaslek tot gevolg.
Door de roof ontstond ‘s middags explosiegevaar in de getroffen woning. Die stond volgens de veiligheidsregio vol gas. De bewoonster ontdekte het lek en sloeg alarm.
De hulpdiensten ontruimden vanwege de gaslucht uit voorzorg omliggende woningen. Pas aan het begin van de avond konden de twaalf gedupeerde bewoners terug naar huis.
Monteurs van Stedin hebben het lek inmiddels gedicht. Alle woningen in het complex krijgen weer gas geleverd.

spangen

 

 

 

 

 

De meeste van deze woningen staan leeg. Om ongelukken te voorkomen en veiligheid te waarborgen voor de nog aanwezige bewoners en de omgeving, is de komende weken de hulp ingeroepen van Top Nederland Security.

De aanwezige beambten zijn alert en zich extra bewust van de gevaren die een ogenschijnlijk simpele diefstal kan veroorzaken.