ND 839

Algemeen

Daadkrachtig in beveiliging

Top Nederland Security verlengt 24/7 surveillance op het Velo Industrieterrein!

Sinds 2005 verzorgt Top Nederland Security de veiligheid op het Velo terrein aan de Achterzeedijk 57 te Barendrecht.  Dinsdag 15 november 2016 zette directeur Jan Willem van Hellemond een handtekening voor wederom een driejarige samenwerkingsovereenkomst voor 24/7 surveillance op het 25.000 vierkante meter bebouwde industrieterrein.

Herald van Laarhoven, accountmanager bij Top Nederland Security hoefde niet lang uit te wijden.  Er is regelmatig onderling contact en het is nog steeds prachtig als onze huurders verbaasd zijn dat ze ’s avonds vanuit Velo Beheer een telefoontje krijgen dat ze een raam open hebben laten staan.” Het feit dat dit soort schijnbaar kleine zaken gesignaleerd en gecommuniceerd worden geeft vertrouwen en een veilig gevoel op ons industrieterrein, aldus Jan Willem van Hellemond.

 

Top Nederland Security is op haar beurt verguld met de complimenten en dankbaar voor klanten als Velo die vertrouwen uitspreken en met directheid handelen. Beide partijen kijken met veel plezier uit naar de continuering van hun samenwerking op het veilige Velo industrieterrein.

tnsvelo