ND 839

Speciale beveiliging

Daadkrachtig in beveiliging

Speciale beveiliging

Buitengewone vraagstukken vragen om buitengewone oplossingen. Iedere situatie is anders en
iedere opdrachtgever is anders.

 • Oplossingen en risicoanalyse

  Bord verzamelplaatsWij zijn in staat om, op een flexibele wijze, de vraag naar specifieke expertise en gekwalificeerd beveiligingspersoneel in te vullen.

  Veiligheid in een ziekenhuis vraagt een andere aanpak dan in een winkelpand of op een bedrijventerrein. Voor Top Nederland Security is daarom uw branche het uitgangspunt.
  Wij hoeven u niet te vertellen wat de risico’s zijn binnen uw branche. Bij een eerste bezoek aan uw object zullen wij uw behoeften en uw wensen inventariseren.
  Ons K4 stelsel is daarbij een leidraad om met een optimale mix van techniek en gekwalificeerde mensen de beste oplossing voor veiligheidsvraagstukken te bieden.

  Om een taak goed uit te kunnen voeren zijn vooraf vier elementen nodig:

  1. Inzicht in bedrijfsprocessen
  2. Risico inventarisatie
  3. Risico analyseren
  4. Beveiligingsplan
 • Beveiliging met honden

  Top Nederland Security beschikt over een eigen hondenbrigade.
  Het gebruik van honden (als aanvullende dienst) moet worden gezien als een preventieve maatregel, die mankracht bespaard en veiligheid versterkt. De hond is in dit geval een preventief middel waarbij de hondengeleider controle uitoefent.
  Honden van Top Nederland Security worden intensief getraind. Maar ook na hun diploma trainen de hondenbegeleiders regelmatig alle commando’s en vaardigheden die de honden alert en actief houden.

 • Persoonsbeveiliging

  top12In deze tijd met toenemende criminaliteit en daarmee samenhangende bedreiging en geweld zoeken personen, die naar gelang hun bekendheid en/of functie mogelijk extra gevaar lopen, naar middelen om persoonlijk beveiligd te worden. Hiertoe wordt steeds meer gekozen voor Persoonsbeveiligers. De Top Nederland Security Persoonsbeveiliger verzorgt onopvallend de complete persoonlijke beveiliging voor succesvolle personen als zakenmensen, politici, industriëlen, topsporters en artiesten.
  Dit is onder te verdelen in de disciplines:

  • Persoonsbegeleiding
  • Preventieve observatie
  • Persoonsbeveiliging
  • Directe persoonsbeveiliging
  • Privé/Familiebeveiliging

  De Top Nederland Security Persoonsbeveiliger kan bij verschillende gelegenheden op verschillende plaatsen in Nederland worden ingeschakeld, zoals concerten, congressen, vergaderingen, tentoonstellingen, beurzen, enzovoorts.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse of nog vragen over onze diensten? Gebruik dan het onderstaande formulier om met ons contact op te nemen.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht