ND 839

Mobiele beveiliging

Daadkrachtig in beveiliging

Mobiele beveiliging

top

U bespaart uzelf veel zorgen en kosten door mobiele surveillance van Top Nederland Security in te zetten. Onze surveillanten zijn op de hoogte van uiteenlopende situaties en weten wat zij moeten doen. Dag en Nacht. U hoeft bij calamiteiten uw bed niet uit. De mobiele surveillant kan behalve het lopen van (collectieve ) rondes ook brand- en sluitrondes voor u verzorgen. Of iedere ochtend uw pand openen. Surveillanten zijn altijd bereikbaar en 24/7 actief. Opvolging geschiedt volgens een met opdrachtgever afgestemd protocol.

 • 3 = 1 ACTIE

  ABONNEMENT COLLECTIEVE BEVEILIGING 3=1 ACTIE
  AC tiel
  Met onze 3 = 1 actie kunnen wij particulieren en/of bedrijven een collectief aanbod aanbieden. Voor € 1,25 per dag (excl. BTW) kunt u gebruik maken van onze alarmmeldkamer, alarmopvolging en alarminstallatieonderhoud.

  Standaard pakket vanaf € 1,25 excl. btw per dag

  Omschrijving
  Abonnement collectieve beveiliging  ( inclusief 5 codepassen ) zijnde:
  1. Alarmmeldkameraansluiting (AL1)
  2. Alarmopvolging (incl. Keyholding)
  3. Alarminstallatieonderhoud
  Eventuele aanvullingen collectieve beveiligingspakket:
  – AL 2 aansluiting
  – Actieve controle in/uitschakeltijden
  – Afhandeling extra blok/sectie, versch. sleutelhouders
  – Maandrapportage e-mail
  – Extra codepas
 • Collectieve beveiliging

  DSC_0184Op tijden dat het terrein verlaten is, houdt de mobiele surveillant uw bedrijf goed in de gaten door het rijden van rondes. Er wordt direct actie ondernomen bij onregelmatigheden.
  Wanneer er een alarmmelding is wordt direct de dichtstbijzijnde surveillant gewaarschuwd.

  Dankzij collectieve beveiliging zorgt u ervoor dat uw bedrijf- of winkelpand en die van uw buren goed zijn beveiligd. Daarnaast heeft collectieve beveiliging groot kostenvoordeel. De kosten worden gedeeld met naburige bedrijven die ook zijn aangesloten. Zo bent u niet alleen efficiënt, maar ook economisch beveiligd.

 • Surveillance rondes

  Onze mobiele surveillancewerkzaamheden worden verricht met duidelijk herkenbare auto’s.
  Werkzaamheden kunnen bestaan uit:

  Het openen van uw pand
  De surveillant zorgt ervoor dat uw pand op tijd wordt geopend en schakelt bijvoorbeeld alvast uw apparatuur in.
  Een brand-/sluitronde
  De surveillant zorgt ervoor dat het gebouw goed en veilig wordt afgesloten en dat niemand meer in het pand aanwezig is. De zonwering wordt omhoog gehaald, lamellen gesloten en er wordt toezicht gehouden op de clean desk procedures.
  Preventief toezicht
  De herkenbare aanwezigheid van onze surveillanten heeft een duidelijke preventieve werking zodat onbevoegden aan terrein en pand voorbij gaan.
  Alarmopvolging
  Wanneer uw alarminstallatie melding maakt naar onze meldkamer wordt de surveillant van Top Nederland Security opgeroepen. Dag en nacht, zeven dagen per week zijn zij snel ter plaatse en handelen zij de melding uiterst professioneel af. Professioneel handelen betekent werken volgens de afgesproken protocol met een grondige externe ronde, controle op schade/braaksporen en waar nodig snel en vakkundig contact met hulpdiensten.Dit alles wordt geregistreerd en overzichtelijk voor u in een rapportagevorm opgeleverd.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse of nog vragen over onze diensten? Gebruik dan het onderstaande formulier om met ons contact op te nemen.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht