ND 839

Algemeen

Daadkrachtig in beveiliging

Beveiliging voor faillissementsverkoop Staelduinsebos Vlaardingen.

Op 2,3 en 4 februari laten veel mensen zich de kans om tuinartikelen met veel korting te kopen niet ontgaan. De korting op de restanten is 60 procent. Veel artikelen zijn na de topdrukte de eerste dag al weg. Die topdrukte leidde overigens tot veel problemen. Met vooruitziende blik was beveiliging ingehuurd, Echter, de verkeersstroom naar het failliete tuincentrum werd zo groot, dat de politie moest ingrijpen om ongelukken te voorkomen. Mensen die vanaf de kant van de Van Beethovensingel kwamen, werden rechtdoor gestuurd. In de winkel zelf waren de nodige opstootjes. Verhitte koopjesjagers kregen het regelmatig met elkaar aan de stok, onder anderen omdat enkelen van hen het met de rijen bij de kassa niet zo nauw namen en een geheel eigen rij creëerden.

Later  ging het er allemaal iets gemoedelijker aan toe, al bleef alertheid van de hulpdiensten, zoals handhaving en politie geboden. Een bijzondere opdracht met de complimenten van de vooruitziende blik van de betreffende organisatoren en met dank voor de foto via RTV Rijnmond.

foto 3