ND 839

Algemeen

Daadkrachtig in beveiliging

Top Nederland Security bij festiviteiten Centrum Xpeditie in Capelle ad IJssel

capelle foto1

“De aanwezigheid van de heren was van zeer grote waarde, niet alleen de zichtbaarheid maar ook zeker de toegankelijkheid voor de organisatie was top!”

“Door de betrouwbaarheid van de mannen van Top Nederland Security had de organisatie tijd om te genieten van het evenement”

Op zaterdag 23 september 2017 vond de tweede editie van de CentrumXpeditie plaats.  In 2016 heeft de gemeente Capelle ad IJssel in overleg met bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar besproken dat ieder jaar de ontwikkelingen op deze wijze worden gevierd. Top Nederland Security stelde het beveiligingsplan op en zorgde voor een ordelijk verloop van de feestdag.

De Centrum Xpeditieroute loopt langs alle ontwikkellocaties waar de afgelopen tijd werkzaamheden zijn verricht of waar op korte termijn werkzaamheden staan gepland. Het park achter het gemeentehuis is heringericht en deze dag werd de nieuwe naam voor dit park onthuld.

Om 13:00uur werd de dag geopend door Wethouder Dick van Sluis. Vanaf dit moment starten de activiteiten op alle projectlocaties en is ook het pop-up terras op het Stadsplein geopend.

De Gemeente Capelle wil deze ontwikkelingen graag met haar inwoners vieren Er is dit jaar een feestelijk avondprogramma aan de CentrumXpeditie toegevoegd, met optredens van Glennis Grace en Xander de Buisonje.

Vanwege het grote aantal bezoekers is Top Nederland Security verzocht de beveiligingswerkzaamheden uit te voeren. Niet alleen overdag, maar ook tijdens de festiviteiten en optredens is de avond feestelijk en veilig verlopen.