ND 839

Algemeen

Daadkrachtig in beveiliging

Contractverlenging Top Nederland Security en Olenex

Olenex, een volwaardige joint venture tussen ADM en Wilmar, biedt klanten over de hele wereld een uitgebreide portfolio van eetbare oliën en vetten, van grondstoffen tot specialiteiten, evenals superieure technische ondersteuning. Olenex bezit en exploiteert een speciale oliën en vetten faciliteit en een palm raffinaderij in Hamburg, Duitsland, evenals tropische oliën verwerkingsbedrijven in Brake, Duitsland en Rotterdam, Nederland. Het beheert ook grondstoffen sourcing, handel, verkoop en marketing activiteiten. Daarnaast Olenex markten geraffineerde oliën en vetten uit planten van ADM in de Tsjechische Republiek, Duitsland, Nederland, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Een sterk merk en een enorme organisatie. Niet alleen is Olenex, voorheen Wilmar, een prettige, maar ook een duidelijke opdrachtgever. Bij Top Nederland Security wordt met bewondering gekeken naar deze solide organisatie.

In Rotterdam rekenen zij al jaren op de consequentie in beveiliging van Top Nederland Security. Wij zijn enorm trots dat zij wederom drie jaar getekend hebben en vertrouwen hebben uitgesproken in onze daadkracht en dienstverlening.

9

3

7