ND 839

Algemeen

Daadkrachtig in beveiliging

Samenwerking met Flakkeese Beveiligingsdienst B.V.

Maandag 17 oktober 2016 zijn Flakkeese Beveiligingsdienst B.V. en Top Nederland Security B.V. een samenwerking aangegaan betreffende het inzetten van brandwachtdiensten bij Maaskant Shipyards Stellendam. Een mooie opdracht voor een mooi bedrijf dat is opgericht door vader en zoons Maaskant in 1948. Sinds 1969 heeft Maaskant Shipyards al meer dan 5000 schepen gebouwd en is onderdeel gaan uitmaken van het internationale Damen Shipyards Group. De belangrijkste activiteit van Maaskant Shipyards Stellendam is de bouw van kotters. Daarnaast ontwerpen en bouwen ze zeegaande werkschepen, zoals boeienleggers en offshore-schepen.

Ondanks de grootte en het internationale karakter hechten zij waarde aan het persoonlijke contact met klanten. Naast onze beveiligingsdiensten, preventieve aanwezigheid en de brandwachtdiensten die worden uitgevoerd, kijken we met bewondering naar de combinatie van moderne technieken en ambachten die toegepast worden binnen de organisatie, op deze scheepswerf in Stellendam.

img_0027 img_0016 img_0014